Producten voor kosten knapperigheid (3)

Croissantmeel

Croissantmeel

W: 320 - 330. Patentbloem verkregen uit geselecteerde Italiaanse, Europese en Noord-Amerikaanse tarwe. Geschikt voor het produceren van deeg dat gelamineerd, gevouwen en uitgerold moet worden. Ideaal voor het verkrijgen van gelaagde, bladerdeegachtige en volumineuze producten. Aanbevolen voor brioches en croissants.
Aardappelen

Aardappelen

Groenten geproduceerd in de Hauts-de-France Biologische aardappelen HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Uienbeignets

Uienbeignets

Diepvriesproducten voorgebakken, 82g Ingrediënten: Tarwemeel, plantaardige vetten en oliën ongehard (palmvet (duurzaam), raapzaadolie), water, eieren, ui VS 8%, zetmeel, magere melkpoeder, kaas, sojameel, smaakversterker (E621), keukenzout, bindmiddelen (E466), suiker, gist, specerijen. Chüechli direct uit de diepvries op de bakplaat leggen. In de koude oven schuiven. Bakken: Bij 200°C, ongeveer 25 minuten bakken. Opslagtemperatuur: min. -18°C, eenmaal ontdooid, niet opnieuw invriezen. Allergenen-informatie: Bevat gluten, melk, eieren, soja.